Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Σε εξέλιξη το Διεθνές σεμινάριο ντοκιμαντέρ στην Τήνο

Το Διεθνές Σεμινάριο Ντοκιμαντέρ DOCROADS που ξεκίνησε στις 30 Σεπτεμβρίου στην Τήνο και 10 ημέρες παρακολούθησης ενός μοναδικού  προγράμματος  εκμάθησης παραγωγής δημιουργικού ντοκιμαντέρ που συνδυάζει Θεωρία, Πρακτική και Άμεση Δημιουργία ντοκιμαντέρ μικρού μήκους με πιστοποίηση απο την
Ευρωπαϊκή Ένωση και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

διαρκεί έως τις 9 Οκτωβρίου.
Επικεντρώνοντας στο storytelling  και στις διεθνείς συμπαραγωγές και συνεργείες, προσφέρει μία μοναδική πλατφόρμα μετεκπαίδευσης για ανερχόμενους επαγγελματίες του οπτικοακουστικού χώρου, βοηθώντας τους ταυτόχρονα στην δημιουργία του δικού τους διεθνούς δικτύου (networking ).

Οι συμμετέχοντες καλούνται να υλοποιήσουν μέσα σε δέκα ημέρες ταινίες τεκμηρίωσης, στις  οποίες να αναδεικνύεται ο τόπος διοργάνωσης. Οι ταινίες παρουσιάζονται στην τελετή λήξης και αφού αξιολογηθούν ανεβαίνουν στο διαδίκτυο και συμμετέχουν σε φεστιβάλ ανά τον κόσμο.

Το DOCROADS πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, με το μεγαλύτερο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ της Ευρώπης SUNNY SIDE OF THE DOC και το μεγαλύτερο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ της Ασίας ASIAN SIDE OF THE DOC.

Μαθήματα θα λάβουν χώρα και στο Ι.ΤΗ.Π. στις 30/9 & 1/10, από τις 9:30 έως τις 17:00, ενώ η τελετή λήξης θα γίνει στις 9/10 και ώρα 18:30.

Οι οργανωτές δηλώνουν πως, για τις λίγες κενές θέσεις που υπἀρχουν ακόμη, όποιοι ενδιαφέρονται μπορούν άμεσα να έρθουν σε επικοινωνία για πληροφορίες στο 6942 600691.

Με την υποστήριξη του Ιδρύματος Τηνιακού Πολιτισμού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου