Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Σαντορίνη. Αναίσχυντη Επίθεση Κατά Διακεκριμένης Αστυνομικού

Γράφει ο Παναγιώτης Σ. Δελλάμάνης 

Όποιος κανει σωστά την δουλειά του, ενάντια στα οικονομικά συμφέροντα των ολίγων, διώκεται.
Αυτό συνέβη  στην Σαντορίνη με θύμα αυτή την φορά την Αστυνομικό διευθυντή Μαρία Καραγιαννη γνωστή στο πανελλήνιο για της συγγραφική της επιτυχία - Στη Σκιά Της Σιωπής.
Αυτό συνέβη και σε μένα προσωπικά μετά από αποκαλύψεις και ρεπορτάζ που έκανα για την ηχορύπανση, την παράνομη εξόρυξη ελαφρόπετρα και την
διαπλοκή δημοτικών αρχόντων με  την μαφία του νησιού.

Η Μαρία Καράγιαννη , η οποία είχε αποσπαστεί στο νησί της Σαντορίνης με εντολή να εξυγιανει τα κακώς κείμενα πληρώνει με την δυσφήμηση της την κατά γενική ομολογία εργασιακή της επάρκεια.

Φημολογείται λανθασμένα λοιπόν ότι με την επιστολή της Επάρχου Θήρας Θεώνης Λειβαδάρου στον αρχηγό της αστυνομίας κ. ΤΖΟΥΒΑΛΑ Κωνσταντίνο επαυθη απο τα καθήκοντα της κάτι το οποίο δεν ισχύει  διότι απηυδισμένη και σε κακή ψυχολογική κατάσταση η ίδια επανακάμπτει στην προηγούμενη υπηρεσία της με ιδία θέληση και με αιτήση της ( ΑΤ. ΚΟΠΑΝΑΚΙΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ).
Βεβαίως, ο κάθε οξύς νους αντιλαμβάνεται τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα του νησιού και την απίστευτη πίεση που ενδεχομένως η αστυνόμος να δέχτηκε.
Πληροφορούμαστε ότι ήδη έχει αρχίσει κάποιος έλεγχος για τη αποκάλυψη των ελατηρίων
που κίνησαν τις αβάσιμες και υποπτες καταγγελίες.
Σημειώνουμε δε ότι,  η αστυνόμος είναι απόφοιτος Νομικής Σχολής Αθηνών ενώ ολοκλήρωσε τις σπουδές της στα οικονομικά και μιλά 3 ξένες γλώσσες ούτως ώστε είναι πρακτικά δύσκολο να αποτελέσει εύκολο θύμα για τους διώκτες της. Σε συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της Π.Ο.ΑΣ.Υ ΜΠΑΛΑΣΚΑ Σταύρο εξηγήθηκαν και ειπώθηκαν πολλά.

Μ.Καραγιάννη - Θεώνη Λειβαδάρου  σημειώσατε 1


Η επιστολή με πολλά ερωτηματικά ??????? της Επάρχου Θήρας Θεώνη Λειβαδάρου Αρ. πρωτ. 5411) στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντίνο Τσουβάλα,

«Ως έπαρχος Θήρας, με την πλήρη θεσμική μου ιδιότητα, αλλά και ως πολίτης του τόπου μου, θεωρώ πως πρέπει να σας ενημερώσω για ένα εξαιρετικά σημαντικό ζήτημα που έχει ανακύψει το τελευταίο διάστημα και στο οποίο, αν έχετε την πρόθεση, μπορείτε εκ της σημαντικής σας θέσης να δώσετε μια οριστική λύση. Ειδικότερα, βρίσκομαι στην προσωπικά εξαιρετικά άβολη και δυσάρεστη θέση να σας γνωστοποιήσω πως η δραστηριοποίηση της εδώ διοικήτριας Α.Τ. Θήρας κας Μαρίας Καραγιάννη αξιολογείται καθημερινά ως απολύτως αρνητική για το νησί, από φορείς αλλά και προπαντός από τους ίδιους τους πολίτες. Πιο συγκεκριμένα, ήδη από την αρχή της εδώ παρουσίας της, αλλά ιδίως τελευταίως, συστηματικά και σε καθημερινή βάση δέχομαι προσωπικά πολυπληθείς αναφορές από πολίτες, οι οποίοι την κρίνουν ως εξαιρετικά μη συνεργάσιμη, με έπαρση, απότομη στη συμπεριφορά της, συχνά δημοσίως και ιδιωτικώς αγενή και προσβλητική απέναντί τους. Είναι απολύτως απογοητευμένοι και θορυβημένοι από τη μη διάθεσή της να σταθεί αρωγός στο πρόβλημά τους».

4 σχόλια:

  1. Δυστυχώς γιαυτό έχουμε φτάσει σαν χώρα στο χάλι αυτό ,ένας παράγοντας είναι και αυτός. Ποιος ξέρει τι ανάγκασαν την αστυνόμο να τα βροντήξει και να φύγει. Προφανώς τον νόμο δεν τον αντέχουν τα συμφέροντα τα τοπικά. Ένα γεγονός θα καταθέσω που μου γνώρισε φίλη από το υπέροχο αυτό νησί , συγγενικό της πρόσωπο πιάστηκε να μιλάει με το κινητό (και παρακαλώ καθώς οδηγούσε λεωφορείο τουριστικό ) και του έκοψε το αντίστοιχο πρόστιμο και όταν μιλούσαμε με την φίλη για την συντοπίτισσα μου μιας και εγώ είμαι από την Καλαμάτα της έλεγε τα χειρότερα πράγματα ότι τους κυνηγάει συνέχεια και τα είχαν μαζί της , καταλαβαίνεται λοιπόν ότι οι ντόπιοι έχουν μάθει να ζουν ανεξέλεγκτοι και υπεράνω νόμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορεί να μου πεί ή κ. Έπαρχος και οι κακομαθημενοι πολίτες της Σαντορίνης( υπάρχουν και εξαιρέσεις) γιατί στο εν λόγω νησί εν έτος 2015 ,όπου εβρισκομουν εκεί και για διάστημα 7+ μηνών, διαπίστωσα ότι Α) οι ντόπιοι κυκλοφορούσαν οχήματα ΙΧΕ ,με μία πινακίδα κυκλοφορίας ή και καθόλου ,δλδ παρεδιδαν άδεια κυκλοφορίας και μία πινακίδα στην εφορία και δήλωναν απώλεια για την άλλη την οποία αναρτουσαν παράνομα στο στα οχήματα τους. Β) Δεν υπήρχε αστυνομικός ελενχος πουθενά .κάνανε ότι θέλουν Ή αστυνομία λειτουργούσε κατόπιν καταγγελίας ή κατόπιν τροχαίου ατυχήματος. Γ) Από ΓΟΚ τι γινόταν;;; Πιστεύω ότι ο διοικητής τότε δεχόταν πιέσεις όπως και ή προαναφερόμενη Αστυνομικος ξαιβολη ή υπηρεσία γενικά από τους πολιτικούς άρχοντες και όχι μόνο του νησιού. Κ έπαρχος θα πρέπει να παρετηθειται εάν έχετε λιγάκι τσιπα πάνω σας και όχι να τα έχετε βάλει με τους αστυνομικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπορεί να μου πεί ή κ. Έπαρχος και οι κακομαθημενοι πολίτες της Σαντορίνης( υπάρχουν και εξαιρέσεις) γιατί στο εν λόγω νησί εν έτος 2015 ,όπου εβρισκομουν εκεί και για διάστημα 7+ μηνών, διαπίστωσα ότι Α) οι ντόπιοι κυκλοφορούσαν οχήματα ΙΧΕ ,με μία πινακίδα κυκλοφορίας ή και καθόλου ,δλδ παρεδιδαν άδεια κυκλοφορίας και μία πινακίδα στην εφορία και δήλωναν απώλεια για την άλλη την οποία αναρτουσαν παράνομα στο στα οχήματα τους. Β) Δεν υπήρχε αστυνομικός ελενχος πουθενά .κάνανε ότι θέλουν Ή αστυνομία λειτουργούσε κατόπιν καταγγελίας ή κατόπιν τροχαίου ατυχήματος. Γ) Από ΓΟΚ τι γινόταν;;; Πιστεύω ότι ο διοικητής τότε δεχόταν πιέσεις όπως και ή προαναφερόμενη Αστυνομικος ξαιβολη ή υπηρεσία γενικά από τους πολιτικούς άρχοντες και όχι μόνο του νησιού. Κ έπαρχος θα πρέπει να παρετηθειται εάν έχετε λιγάκι τσιπα πάνω σας και όχι να τα έχετε βάλει με τους αστυνομικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ ΕΙΧΕ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙ ΜΕ ΘΗΡΙΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ ΠΙΟ ΑΓΡΙΟ ΘΗΡΙΟ Η ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ...ΙΣΩΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΝΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΟΦΑ ΤΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΙΔΙΑ.
    ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΒΑΝΔΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΚΟΜΑ ΣΩΠΑΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή