Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Συγκλονισμένη η κοινωνία της Νάξου από τον αιφνίδιο θάνατο Του Τοτόμη Πρωτονοτάριου

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Νάξου από την είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Τοτόμη Πρωτονοτάριου…

Σύμφωνα με  πληροφορίες, χθες, ο αντιδήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ένοιωσε αδιαθεσία γύρω στις 12:00 το μεσημέρι και μεταφέρθηκε στο Κ.Υ.-Γ.Ν. Νάξου. Υπεβλήθη σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και διαγνώστηκε ανεύρισμα
κοιλιακής αορτής.

Αμέσως κλήθηκε ελικόπτερο για τη διακομιδή του σε νοσοκομείο των Αθηνών, όμως ο Τοτόμης δεν τα κατάφερε… Άφησε λίγο αργότερα την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο του νησιού.

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη και βύθισε στο πένθος τους οικείους του, την ιδιαίτερη πατρίδα του την Απείρανθο, αλλά και όλο τον κόσμο του νησιού όπου κανείς δε θέλει να πιστέψει το τραγικό συμβάν.

Ο πολυαγαπητός σε όλους σπουδαίος άνθρωπος και επιστήμονας, ήταν ηλικίας 60 ετών…

Να υπενθυμήσουμε ότι σήμερα  Τετάρτη 12 Οκτωμβρίου 2016 στις 15:00 μ.μ. , στην ιδιαίτερή του πατρίδα την Απείρανθο Νάξου θα τελεστεί η κηδεία του Ιατρού και Αντ/ρχου Νάξου Τοτόμη Πρωτονοτάριου.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ::: ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΒΑΡΥ ΜΑΣ ΠΕΝΘΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΜΑΣ ΤΟΤΟΜΗ ΠΡΩΤΟΝΟΤΑΡΙΟΥ...................ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ (ΧΩΡΑ - ΚΤΕΛ) , ΣΤΙΣ 14:00




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου