Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016

Συλλυπητήρια μηνύματα προς την οικογένεια Τοτόμη Πρωτονοτάριου

Δημοτική Κίνηση «Πολίτες για τα Νησιά μας»
«Με θλίψη πληροφορηθήκαμε την απώλεια του Ιατρού και Αντιδημάρχου Τοτόμη Πρωτονοταρίου. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του. Τόσο ως επιστήμων όσο και ως άνθρωπος που ασχολήθηκε με τα κοινά, προσέφερε άοκνα στην νησιωτική μας κοινωνία πολύτιμες υπηρεσίες αποτελώντας υπόδειγμα ενεργού πολίτη. Αιωνία του η
μνήμη».

Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και Έπαρχος Νάξου Ιωάννης Μαργαρίτης
Οδυνηρό ξάφνιασμα ήταν για όλους μας ο αιφνίδιος θάνατος του αγαπημένου μας γιατρού και αντιδημάρχου Τοτόμη Πρωτονοτάριου. Έντονα συναισθήματα θλίψης μας κυρίευσαν στο άκουσμα της θλιβερής είδησης.   Άοκνος, ευδιάθετος, φιλεύσπλαχνος, κάποια από τα πολλά καλά χαρακτηριστικά, που τον διέκριναν.

Η απώλεια του είναι αισθητή σε όλους όσοι τον γνώρισαν αλλά και στην κοινωνία του δήμου μας. Αυτού του δήμου που τόσο αγάπησε και τόσο νοιάστηκε γι’ αυτόν.

Συλλυπητήρια στους οικείους του και  ας τους δίνει ο Θεός  υγεία και δύναμη. Οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Νάξου θα σταματήσουν τη λειτουργία τους, σήμερα Τετάρτη 12 Οκτωβρίου, στις 14:00, προκειμένου οι υπάλληλοι να παραστούν στην νεκρώσιμο ακολουθία.


Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΝΑΣ
«Τη βαθιά του θλίψη εκφράζουν ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ναξιακών Συλλόγων (Ο.ΝΑ.Σ.) για την απώλεια του πολύ αξιόλογου συμπατριώτη μας Τοτόμη Πρωτονοτάριου, ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή.

Ο Τοτόμης Πρωτονοτάριος υπηρέτησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση από τη θέση του Αντιδημάρχου, με ευθύνη και συνέπεια. Εστίαζε στα προβλήματα προσπαθώντας να δώσει λύσεις οι οποίες αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων του νησιού. Ο Τοτόμης Πρωτονοτάριος ήταν ιδιαίτερα ευαίσθητος με θέματα που αφορούν την προστασία της υγείας λόγω του ιατρικού επαγγέλματος, το οποίο εξασκούσε πριν αναμειχθεί με τα κοινά.

Το Δ.Σ. της Ο.ΝΑ.Σ. εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος, ο οποίος αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στην τοπική κοινωνία της Νάξου».


Σύλλογος Διδασκόντων στο Λύκειο Χώρας Νάξου
«Ο Σύλλογος Διδασκόντων του ΓΕ.Λ. Νάξου, μετά τη θλιβερή είδηση του πρόωρου και απροσδόκητου θανάτου του π. Αντιδημάρχου του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του  Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Πρωτονοτάριου Τοτόμη, εκτιμώντας το ήθος, την ευγένεια και την προσφορά του στο ΓΕ.Λ. Νάξου, και σε ένδειξη πένθους,  σε έκτακτη συνεδρίασή του , αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:

1. Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στην οικογένεια του.

2. Να παραστούν εκπρόσωποί του στην εξόδιο ακολουθία

3. Να  κυματίζει μεσίστια η σημαία στο ΓΕ.Λ. Νάξου την ημέρα της εξόδιου ακολουθίας.

4. Να καταθέσει χρηματικό ποσό στη μνήμη του για την ενίσχυση κοινωφελούς σκοπού, αντί στεφάνου

5. Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο».


Δημοτική Κίνηση «Νησιωτική Πολιτεία» 
«Η  αναπάντεχη, πρόωρη  και  αδόκητη  απώλεια  του  ιατρού  και  Αντιδημάρχου  Τοτόμη  Πρωτονοτάριου,  γεμίζει  θλίψη  και  συγκίνηση,  όλη  τη  ναξιακή  κοινωνία.  Υπηρέτησε  με  αίσθημα  υψηλού  καθήκοντος  το λειτούργημα  του,  προσφέροντας  με  συνέπεια  και  υψηλό  αίσθημα  ευθύνης  τις  ιατρικές  του  υπηρεσίες  στην  μικρή μας  κοινωνία.  Παράλληλα,  η  ενασχόληση  του  με  τα  κοινά  από  τη  θέση  του  Δημοτικού  Συμβούλου  και  του  Αντιδημάρχου,  του  έδωσε  την  ευκαιρία  να  ξεδιπλώσει  την  άποψη  του  και  τις  ιδέες του  για  το  Δήμο  μας,  τις  οποίες  υπηρέτησε  με  πάθος  και  προσήλωση.

Εκφράζουμε  στην  οικογένεια  και  στους  οικείους  του,  τα  πιο  θερμά  μας  συλλυπητήρια».


Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του ΓΕΛ Νάξου
«Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του ΓΕ.Λ Νάξου εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια,τους οικείους και την ιδιαίτερη πατρίδα , Απείρανθο Νάξου, του Αντιδημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και Πρόεδρο της δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Τοτόμη Πρωτονοτάριου για τον αιφνίδιο χαμό του».


Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
Η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, μετά τη θλιβερή είδηση του πρόωρου και απροσδόκητου θανάτου του προέδρου της και π. Αντιδημάρχου του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Πρωτονοτάριου Τοτόμη, εκτιμώντας το ήθος, την ευγένεια και την προσφορά του στην εκπαίδευση, και σε ένδειξη πένθους,  σε έκτακτη συνεδρίασή της, αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:

    Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στην οικογένεια του.
    Να παραστούν εκπρόσωποί της στην εξόδιο ακολουθία
    Να καταθέσει χρηματικό ποσό στη μνήμη του για την ενίσχυση κοινωφελούς σκοπού, αντί στεφάνου
    Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο.

Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου ΕΠΑ.Λ. Νάξου

Σήμερα, ημέρα Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016, συνεδρίασε εκτάκτως ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου ΕΠΑ.Λ. Νάξου ύστερα από την ξαφνική απώλεια του Αντιδημάρχου και Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Πρωτονοτάριου Τοτόμη, με σκοπό να τον τιμήσει για την πολύπλευρη δράση και προσφορά του στη Ναξιακή κοινωνία, γεγονός που καθιστά μεγάλη την απώλειά του για την επιστημονική και την εκπαιδευτική κοινότητα καθώς και την τοπική αυτοδιοίκηση. Ο  Σύλλογος Διδασκόντων ομόφωνα αποφάσισε:

α) Να κυματίζει μεσίστια η σημαία για τρεις ημέρες

β) Αντί κατάθεσης στεφάνου να δοθεί χρηματικό ποσό στη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

γ) Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος

δ) Να παραστούν στην κηδεία εκπρόσωποι του Συλλόγου

ε) Να δημοσιευτεί το παρόν στον τοπικό τύπο

Σύλλογος Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Τραγαίας Νάξου
Στην Τραγαία, σήμερα 12 Οκτωβρίου 2016,ημέρα Τετάρτη και ώρα 08:10 συνήλθε ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Τραγαίας Νάξου, σε έκτακτη συνεδρίαση του, με αφορμή την είδηση του αδόκητου θανάτου του Αντιδημάρχου, προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και εξαίρετου Ναξιώτη γιατρού Τοτόμη Πρωτονοτάριου και, αναγνωρίζοντας το ήθος, την ευαισθησία, την ευγένεια, την επιστημονική κατάρτιση και την κοινωνική του προσφορά στον τόπο μας, τη Νάξο, που υπεραγαπούσε, αποφάσισε ομόφωνα, σε ένδειξη πένθους, τα εξής:

    Να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα στην οικογένειά του.
    Να παραστούν εκπρόσωποί του, εκπαιδευτικοί, στην εξόδιο ακολουθία.
    Να κυματίζει μεσίστια η σημαία του ΓΕ.Λ Τραγαίας την ημέρα της εξόδιου ακολουθίας του.
    Να διατεθεί χρηματικό ποσό στη μνήμη του για φιλανθρωπικό σκοπό αντί στεφάνου.
    Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο.


Σύλλογος Διδασκόντων Γυμνασίου Βίβλου
Ο σύλλογος διδασκόντων του Γυμνασίου Βίβλου Νάξου, μετά την είδηση του αδόκητου θανάτου του Αντιδημάρχου και Προέδρου της Β/θμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, γιατρού Τοτόμη Πρωτονοτάριου, συμπαραστάτη και αρωγού στην επίλυση προβλημάτων στις κτιριακές εγκαταστάσεις αλλά και στη δημιουργία του γηπέδου καλαθοσφαίρισης του σχολείου μας, συνήλθε σήμερα εκτάκτως και αποφάσισε ομόφωνα:

1.Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος.

2.Να παραστεί αντιπροσωπεία του συλλόγου στην εξόδιο ακολουθία, με επικεφαλής το Διευθυντή κ.Ματθαίο Χατζηπέτρο.

3.Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο.

4.Να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα στην οικογένεια του θανόντος.


Σύλλογος Γονέων Απεράθου
"O Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Απεράθου, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του ιατρού και Αντιδημάρχου Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Τοτόμη Πρωτονοτάριου. Η είδηση του θανάτου του γέμισε θλίψη τις καρδίες μας, γιατί χάσαμε έναν άνθρωπο που η προσφορά του ήταν ανεκτίμητη" .

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου