Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

4η ετήσια συνάντηση για τον Καρκίνο του Μαστού στην Σύρο

4η Ετήσια συνάντηση για τον Καρκίνο του Μαστού στην Σύρο το ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 – στις 18:30

Το «Κέντρο Ψηφιακής Απεικονιστικής Διάγνωσης» με την μονάδα μαστού, του θεραπευτηρίου »Metropolitan» συνδιοργανώνουν την 4η ετήσια συνάντηση για τον καρκίνο του μαστού.

Ο καρκίνος του μαστού είναι μια ετερογενής νόσος με αυξημένη επίπτωση στις γυναίκες του δυτικού κόσμου, που φθάνει τη μια περίπτωση στις οκτώ γυναίκες μέχρι την ηλικία των 80 ετών. Στην αντιμετώπιση της νόσου, από τα αρχικά υποκλινικά στάδια μέχρι τις υποτροπές της και τον θάνατο, υπάρχουν
τρεις πυλώνες στους οποίους στηριζόμαστε: Ο πρώτος πυλώνας έχει να κάνει με την έγκαιρη διάγνωση.

Για 4η συνεχόμενη χρονιά, μια ιδιωτική πρωτοβουλία, ενός συριανού και διακεκριμένου επιστήμονα μας κάνει να είμαστε πιο προσεκτικοί, επίσης μας ενημερώνει και φυσικά μας θυμίζει το πόσο σημαντικός είναι ο προληπτικός έλεγχος.

Κάθε χρονιά και διαφορετική, κεντρίζει το ενδιαφέρον του κόσμου που δηλώνει παρών σε αυτές τις εξαιρετικές διαλέξεις που όπως αναφερθήκαμε και πριν σκοπό έχουν να ενημερώσουν το κοινό της Σύρου.

Το «Κέντρο Ψηφιακής Απεικονιστικής Διάγνωσης» του κ. Σέργιου Απέργη έχει αποδείξει και συνεχίζει για ακόμα μια χρονιά να στέκεται δίπλα σε αξιόλογες εκδηλώσει, που μόνο καλό προσφέρουν στο νησί μας και στους συμπολίτες μας!

Η συγκεκριμένη εκδήλωση ,πραγματικά είναι ένας πολύτιμος θεσμός που τείνει να γίνει η ετήσια συνάντηση για τον Καρκίνο του Μαστού στη Σύρο με ομιλίες σπουδαίων επιστημόνων να προσφέρουν σημαντική ενημέρωση στις γυναίκες και όχι μόνο καθώς όπως ξέρουμε, τον καρκίνου του Μαστού το συναντούμε και στους άντρες.


Αυτή την φορά η εκδήλωση για το Καρκίνο του Μαστού στην Σύρο, συνδιοργανώνεται με την Μονάδα Μαστού του θεραπευτηρίου »Metropolitan» από σπουδαίους Ομιλητές – Επιστήμονες.

Στο Θεραπευτήριο Metropolitan λειτουργεί το νέο Κέντρο Μαστού και Γυναίκας, το οποίο δημιουργήθηκε με γνώμονα τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας. Το κέντρο μαστού αποτελείται από μια μεγάλη ομάδα εξειδικευμένων ιατρών, η οποία μπορεί να δώσει λύση σε ότι αφορά την υγεία των μαστών, σ΄ ένα ειδικά διαμορφωμένο και σχεδιασμένο χώρο, έτσι ώστε να υποδέχονται όλες τις κυρίες που επιθυμούν να εξεταστούν και να πραγματοποιήσουν ελέγχους για την πρόληψη αλλά και την αντιμετώπιση όλων των παθήσεων.
«Καρκίνος Μαστού: NΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ …ΠΡΟΟΔΟΣ …και ΕΛΠΙΔΑ»

ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 – στις 18:30

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ »ΕΡΜΗΣ»

ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ, ΣΥΡΟΣ

 OΜΙΛΗΤΕΣ:

Σταθουλοπούλου Μ.: Χειρουργός Μαστού, Αναπληρώτρια Διευθύντρια Χειρουργικής Κλινικής Μαστού, Θεραπευτήριο «METROPOLITAN»

Χριστοδούλου Χ. : Παθολόγος Ογκολόγος, Διευθυντής, Β’ Ογκολογικής Κλινικής, Θεραπευτήριο «METROPOLITAN»

Δημόπουλος Α. : Ακτινοθεραπευτής Ογκολόγος, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Βιέννης, Διευθυντής Κλινικής Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας, Θεραπευτήριο «METROPOLITAN»

Ασματζής Κ.: Φυσιοθεραπευτής BDG – Λεμφοθεραπευτής ΜLD

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ:

Βενιζέλος Β.: Χειρουργός Μαστού, Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής Μαστού και Μονάδας Μαστού, Θεραπευτήριο «METROPOLITAN»

ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ……….!!!

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου